Introducing The Non Stop Dance Of Kayceee Rice


Meet 10 year old non stop and naturally on point dancer Kaycee Rice who has us wide eyed with the below dance routine that makes us wanna take a seat. We love when we come across talent such as last weeks Prancing Elites and now we present another being who has allowed themselves to Be Yourself On Purpose.


MY NAME IS KAYCEE RICE AND I AM 10 YEARS OLD I CURRENTLY TAKE CLASSES IN TAP, JAZZ, BALLET, LYRICAL, HIP HOP, CONTEMPORARY & ACRO I STARTED DANCING WHEN I WAS 4 1/2 AND COULDN’T STOP I STARTED COMPETING AT AGE 5 IN A HIP HOP DANCE AND WAS HOOKED, WHEN I WOULD FINISH MY DANCE I CRIED BECAUSE IT WAS OVER, I WANTED MORE!

THE FOLLOWING YEAR I DID MY FIRST SOLOS, I WAS 5/6 AND I DID AN ACRO AND TAP SOLO AT AGE 7 MY MOM OPENED UP A STUDIO CALLED STUDIO 13 DANCE AND NOW I CAN DANCE, DANCE, DANCE!! LAST YEAR AT AGE 8 I HAD THE MOST AMAZING YEAR OF COMPETITION I EVEN DID MY FIRST LYRICAL SOLO THIS YEAR I HAVE DECIDED TO CONTINUE TO COMPETE (IN 13 COMPETITIVE DANCES) AND ALSO EXPLORE THE WORLD OF HOLLYWOOD!








0 Leave a comment:

Site Archive